Скорбяла - Преработени подсладители

Ние предлагаме три основни типа захари на основата на нишесте от царевица: глюкоза, изоглюкоза и кристална декстроза и фруктоза, както и смеси от сиропи за глюкоза / изоглюкоза.

Нашите глюкозни сиропи осигуряват структура и текстура, както и сладост и енергия, в храни и напитки. Освен това, глюкозните сиропи са от съществено значение при производството на много храни, защото помагат да се спре кристализацията на захарта в готовите продукти. Те също така осигуряват стабилност по време на процеса на замразяване-размразяване, което ги прави идеални за сладкарски изделия, сладолед, плодови препарати,  кетчупи и сосове.

Профилите на захарта на нашите продукти и смеси от изоглюкоза - известни още като глюкозо-фруктозни сиропи - ги правят подходящи за напитки, млечни продукти, плодови консерви, халва и сосове. Те са по-ефективни и лесни за използване.

Кристална декстроза и Кристална фруктоза

.